RangschikkingVoetbalnieuws


Nieuws


De eerste ploegfoto's jeugd !

De eerste ploegfoto's zijn er !
Met dank aan Els Van de Reydt (Duiveltjes U7a en U7b) en Pegie Van Hoof (Scholieren U17a) die me de eerste foto's van het nieuwe seizoen bezorgden; alsook mét de namen van iedereen zoals ze vanaf nu te zien zijn onder Navigatie (hier Links boven) in de "rubriek Ploegen". Hopelijk volgen de andere ploegen nu snel ! Komaan trainers en/of afgevaardigden...maak er dit jaar eens werk van !
vanwege de webmaster.


johanS
16 okt 2016
Reacties: 0

Achterstallige lidgelden !

Beste Leden,

Tot onze spijt en frustratie dienen wij vast te stellen dat er thans – bijna half oktober 2016 – nog steeds 127 (???) leden hun lidgeld niet betaald hebben. Wij verzoeken per interne mail de respectievelijke trainers aan te dringen doch hopen vooral dat de leden zelf of hun ouders spoedig het nodige doen ter aanzuivering van ons nochtans zeer democratisch lidgeld.

Met dank bij voorbaat en sportieve groeten,

Bestuur KFC BEVEL


johanS
12 okt 2016
Reacties: 0

STICKERBOEK

KFC BEVEL kan U met genoegen meedelen dat in samenwerking met SPAR VERWIMP dit jaar nog een stickerboek van KFC BEVEL zal uitgebracht worden waarin alle leden figureren en bovendien aan ieder van hen een gratis gepersonaliseerd exemplaar zal geschonken worden. Vermoedelijk zullen spoedig op 2 nog te bepalen dagen de foto’s genomen worden op de club. Door jezelf als lid te laten fotograferen, heb je vooreerst uiteraard je lidgeld voldaan en doe je voor deze actie afstand van je portretrecht en geef je dus toestemming om de foto te laten gebruiken voor deze plaatjesactie. Ben jij (of eventueel je ouders) toch nog van mening dat jouw foto niet opgenomen moet worden in de plaatjesserie van onze club, dan dien je dit binnen 1 week na de fotosessie kenbaar te maken bij de clubcoördinator. Indien er dus spelers/ouders zijn die niet mee in het boek willen, gelieve dit dan voor uw team aan ons te laten weten. In het unieke boek is bovendien beperkte ruimte voor sponsoring (info te bekomen op de club).

Met sportieve groeten,

Bestuur KFC BEVEL


johanS
12 okt 2016
Reacties: 0

Wedstrijdkalender alle ploegen -seizoen 2016-2017.

De wedstrijdkalender van het 1ste elftal, Damesploeg & andere (jeugd)-ploegen is vanaf nu te bekijken op deze website. Gelieve hiervoor onder 'Navigatie' de rubriek "Rangschikking'' te selecteren en vervolgens in het keuzevakje je specifieke (jeugd)-ploeg aan te duiden ! (aanklikken zwart driehoekje...) Opgelet, er zijn ploegen verdwenen, maar ook nieuwe aangemaakt. Deze staan onderaan de lijst bijgevoegd.
De gegevens per ploeg zoals oa. spelers, foto, trainingsmomenten, kontaktgegevens trainers...etc. worden verder aanpast als alle gegevens beschikbaar zijn. Deze zullen te vinden zijn onder 'Navigatie' in de rubriek "Ploegen".
Opgelet : Aanpassingen KBVB kunnen nog wel volgen...
Zijn er nog fouten of aanpassingen te doen, aarzel niet deze te melden.
vanwege de Webmaster..


johanS
23 aug 2016
Reacties: 0

Wijziging aanvang trainingen U6

Trainer Bert kan er nu woensdag 17 augustus niet bij zijn. Daarom zal deze woensdag de training van Bert overgenomen worder door Peter De Leeuw.

U6 debutanten opgelet !
Kinderen geboren in 2011 kunnen ook nu woensdag 17 augustus van 14 tot 15 uur al komen trainen.
vanwege Peter De Leeuw


johanS
15 aug 2016
Reacties: 0

LoginVerjaardagen: 26 oktBanners

Statistieken